hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toplam Çözüm Ekibi, Küçükköy'den çalışmalara başladı

    Toplam Çözüm Ekibi, Küçükköyden çalışmalara başladı
    expand

    Toplam Çözüm Ekibi, Küçükköy'den çalışmalara başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediye Başkanı Ömer İşlek tarafından başlatılan Toplam Çözüm Ekibi, Küçükköy Mahallesi'nde çalışmalara başladı.

    Korkuteli Belediyesi Toplam Çözüm Ekibi, 2021 yılı itibarıyla kapanan beldelerde çalışmalarına başladı. Küçükköy'de çalışmalarına başlayan Toplam Çözüm Ekibi, 15 gün mahallede çalışma yapacak. Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Medine Yapılmışev ve yönetimi Küçükköy'de çalışmaları yerinde inceledi ve vatandaşlarla sohbet etti.

    Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, "İkinci etabımız ilk olarak Küçükköy Mahallesi'nden başladı. Bundan sonra toparlama yapmaya çalışıyoruz. Bu sene ikinci turlarımızı yapısal noktada geçen seneki ve bu seneki yaptıklarımızı tamamlayacağız. İlk önceliğimiz yol olacak. Birinci öncelik köy iç yollar. İkinci önceliğimiz ana ova yollarımız ve üçüncü önceliğimiz de tali yollar olma şartı olmak şartı ile yol asfalt kaldırım çalışmasına başladık. Bugün Küçükköy Mahallesi'nde imar planında olan açılmamış yollar açılıyor, bu ay sonunda ihaleye çıkıyor, şubat sonu gibi bitmiş olur. Allah nasip ederse 2021'in sonunda bizim 6 merkez mahalle ve 52 mahallelerde köy içi yollarında bir tane asfaltsız yerimiz kalmayacak. İnşallah yetişirse belli bir miktarda belli ana ova yollarını yapmış olacağız. 2022 içerisinde de ova yollarının asfaltına gireriz. İnşallah yüzde 30- 40 oranında ana yolların asfaltını yapmak istiyoruz" dedi.

    Geçen günlerde bir espri yaptığını ve "Bu güne kadar yaptıklarımız fragmandı, film şimdi başlıyor" sözlerini hatırlatan Başkan İşlek, "Birileri yanlış anlamış veya sadece fragmanından değerlendirmiş, gerçekleri hiç seyretmemiş. İkinci turun başlangıcında tekrar söylüyorum lütfen hizmetleri eleştirin, bunların hiçbirine itirazım yok, istişare edelim, danışalım, daha iyisine bakalım. 2021 yılı Korkuteli'nin değişim yılı olacak" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow