hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Koronavirüse inat şiir kitabı

    Koronavirüse inat şiir kitabı
    expand

    Koronavirüse inat şiir kitabı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'daki bir aile sağlık merkezinde hemşire olarak görev yapan Havva Dilek, bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadele ederken diğer yandan ikinci şiir kitabını şiirseverle buluşturdu.

    Kepez ilçesindeki Fevzi Çakmak Aile Sağlığı Merkezi hemşirelerinden Havva Dilek, 'Tenimin İnceldiği Yerdeyim' adlı şiir kitabından sonra dünyayı etkisi altına alarak hızla yayılan, ülkemizde de ölümlere sebep olan koronavirüs ile mücadele kapsamında yoğunlaşan işlerinin arasında şiir yazmayı da ihmal etmedi. Havva Dilek'in 'Koronavirüs Karantinasından 3 Nolu Çıkış Kapısı: Şiir' adlı yeni şiir kitabı, birçok kitabevinin raflarına girdi.

    Hemşire Havva Dilek, “Koronavirüs salgının olduğu çok riskli bir dönemde hastalarımızı iyileştirme çabası gösteriyoruz. İnsanlar bazen umudunu yitirebiliyor. 'Bu süreçten sağlıklı bir şekilde nasıl çıkacağız, çıkabilecek miyiz' gibi soru işaretleri de zihinlerimizde oluşuyor. Böyle bir dönemde yazdığım şiirleri bir kitapta toplamaya karar verdim. Şu zor günlerimizde yeni çıkan ikinci şiir kitabım bana ve birlikte görev yaptığım sağlık çalışanlarına büyük moral oldu" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow