hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Korona'ya karşı flüt konseri

    Koronaya karşı flüt konseri
    expand

    'Korona'ya karşı flüt konseri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO) flüt sanatçısı Doç. Lelya Bayramoğulları, koronavirüs salgını nedeniyle tatil edilen Akdeniz Üniversitesi bünyesindeki Tazelenme Üniversitesi'nin yetişkin öğrencilerine sosyal medya üzerinden mini bir konser sundu.
    Uluslararası konserlere davet edilen, katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda birçok ödülü bulunan ADSO flüt sanatçısı Lelya Bayramoğulları, Tazelenme Üniversitesi tatil edilmeden önce de haftanın belli günlerinde okulda flüt dinletisiyle yetişkin öğrencileri keyiflendiriyordu.
    Lelya Bayramoğulları, koronavirüs salgınından korunmak amacıyla yaklaşık bir aydan beri evlerinden dışarı çıkmayan Tazelenme Üniversitesi'nin yetişkin öğrencilerini flüt sesinden mahrum etmiyor. Bayramoğulları, üniversitenin sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yaparak dünyaca ünlü farklı dönem klasik batı müziği bestecilerinin eserlerini, Türk müziğinden de örnekleri flütüyle seslendiriyor.
    ADSO Flüt sanatçısı Doç. Lelya Bayramoğulları, "Geçirmekte olduğumuz bu zor günlerde, müziğin iyileştirici ve birleştirici gücüyle, sokağa çıkmaları yasak olan sevgili Tazelenme Üniversitesi öğrencilerine mini konserler yaparak onlara moral vermek istedim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow