hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Köseoğlu'ndan 40'ıncı sergi

    Köseoğlundan 40ıncı sergi
    expand

    Köseoğlu'ndan 40'ıncı sergi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA,(DHA) - ANTALYALI ressam Mustafa Köseoğlu'nun esin kaynağı doğa olan eserlerinin yeraldığı 'Yaşamın İçindeki Mutluluk' adını verdiği 40'ıncı kişisel sergisi açıldı.
    Küratörlüğünü sanat danışmanı Himmet Öcal'ın üstlendiği sergi, özel bir sanat galerisinde ziyarete açıldı. Soyuta yakın bir biçim anlayışını taşıyan, çizgi ve renk dokusunu öne çıkaran Mustafa Köseoğlu'nun sergisine Antalyalı ressamlar ve sanat severlerin ilgisi yoğun oldu.
    Sergi açılışında konuşan Himmet Öcal, "Sanatçının dinamik resimleri, rengi kullanma yolu ve çizgi gücü imzası olmuştur. Desen, sanatçının kendini en yalın ifade etme biçimidir" diyerek ressam Mustafa Köseoğlu'na övgü yağdırdı.
    Yurtiçi ve yurt dışında önemli koleksiyonlarda eserleri bulunan Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü mezunu ressam Mustafa Köseoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde de yüksek lisans eğitimini tamamlamıştı. Antalya'da 40'ıncı kişisel resim sergisini açan Köseoğlu, çok sayıda ulusal ve uluslar arası sanat çalıştayında ve karma sergilere de katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow