hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KOSGEB'de müdür vekaleten Kibar

    KOSGEBde müdür vekaleten Kibar
    expand

    KOSGEB'de müdür vekaleten Kibar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - KÜÇÜK ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Antalya İl Müdürü Şükrü Mısırlı'nın Şanlıurfa'ya görevlendirilmesinin ardından yerine vekaleten Sinan Kibar atandı.

    KOSGEB Antalya İl Müdürü Şükrü Mısırlı'nın, Şanlıurfa'ya görevlendirilmesinin ardından yerine KOBİ Uzmanı Sinan Kibar vekaleten atandı. KOSGEB'in mevcut desteklerinin devam ettiğini vurgulayan Kibar, 2018 yılı içerisinde 1518 firmaya Antalya'da destek sağlandığını söyledi. 2018 yılında toplam 22 milyona yakın hibe desteği verdiklerini açıklayan Kibar, süresi devam eden firmalara hibe desteklerinin devam ettiğini söyledi.

    1 Ocak 2019 itibariyle KOSGEB'in girişimcilik destek programında bir revizyon yapıldığını kaydeden Sinan Kibar, “Girişimciliği geliştirme destek programımız başladı. Bu program kapsamında özellikle üretim, imalat yapan girişimciler daha ön plana çıktı. Düşük teknolojisi olan firmalar 100 bin liraya kadar destek alırken, orta-yüksek teknolojisi olan firmalara 200 bin ile 300 bin arasında destek verebiliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow