hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Küçük Elif'ten polise sımsıcak teşekkür

    Küçük Eliften polise sımsıcak teşekkür
    expand

    Küçük Elif'ten polise sımsıcak teşekkür

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Hasan ALAYBEYOĞLU/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da polisin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdığı 'sevgi paketleri'ne, sımsıcak teşekkür geldi. Elif E. adlı çocuk gönderdiği mektupta, "Polis abi çok ihtiyacımız vardı, size ve tüm polis arkadaşlarınıza çok teşekkür ederiz" dedi.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü, güvenlik ve huzurun sağlanmasına yönelik asli görevinin yanı sıra, toplumsal duyarlılık örnekleri de sergiliyor. İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile eşi Selda Ulucan öncülüğünde, mahallelerde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine 'sevgi paketleri' ulaştırılıyor. Ailelerin ihtiyaçlarına göre hazırlanan paketlerde, erzak malzemelerinin yanı sıra, oyuncak, kıyafet, ayakkabı, medikal malzemeler bulunuyor. Kendileri için hazırlanan koli ve paketleri alan aileler, pandemi sürecinde de kendilerini yalnız bırakmayan Polis Teşkilatına teşekkür ederek, minnetlerini dile getiriyor.

    Minnetini dile getirenlerden Elif E. adlı çocuk ise sımsıcak ifadelerin yer aldığı bir mektupla bunu ifade etti. Küçük Elif mektubunda, “Polis abi gerçekten ki çok ihtiyacımız vardı, ayakkabılara ve elbiseye. Size ve tüm polis arkadaşlarınıza çok teşekkür ederiz" ifadelerinin yanı sıra, yaptığı resimle duygularını aktardı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow