hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Köleoğlu, personelle buluştu

    Başkan Köleoğlu, personelle buluştu
    expand

    Başkan Köleoğlu, personelle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, göreve başladıktan sonra belediye personeliyle bir araya geldi.

    Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, belediye konferans salonunda belediye çalışanlarına seslendi. Siyaset yapmanın belediye personelinin işi olmadığını, bu makamların vatandaşa hizmet etme yeri olduğunu, siyaset yapmanın yerinin ise Cumhuriyet Meydanı olduğunu belirten Başkan Köleoğlu; "Belediye Başkanı olmadan önce, meydanlarda kimsenin işi ve aşı ile oynamayacağımızın taahhütlünü noter onayıyla vermiştik. Bizim derdimiz insanların işi ve aşı ile oynamak değil halkımıza iyi bir şekilde hizmet etmektir. Kumluca halkını yeni bir belediyecilik anlayışı ile tanıştırmaktır" dedi.

    Başkan Köleoğlu, toplantının ardından Kırkpınar başpehlivanlarında, Konyaaltı Belediyesi Başpehlivanı İsmail Balaban, kardeşi başpehlivan Turan Balaban ve antrenörü Hasan Aydın'ı eski Başpehlivanlardan Hasan Tuna, Kumlucalı pehlivanlar Abdil Cabbar ve İbrahim Yıldırım'ı kabul etti. Pevlivanlar Başkan Mustafa Köleoğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow