hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Faaliyet raporu 5 oyla kabul edildi

    Faaliyet raporu 5 oyla kabul edildi
    expand

    Faaliyet raporu 5 oyla kabul edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Köleoğlu'nun 2019- 2020 yıllarını kapsayan 1 yıllık faaliyet raporu, belediye meclisinde 5 oyla kabul edildi.

    Kumluca Belediye Meclisi, 20 gündem maddesini görüşmek için Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamadan sonra komisyon üyelikleri seçimi yapıldı. Ardından 2019- 2020 yılı faaliyet raporu oylamasına geçildi. Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu kendi faaliyet raporunu oylatamayacağı için yasa gereği Meclis 1. Başkan Vekili olan Batuhan Mutlu Engin oturumu yönetti.

    Bütçeye ret oyu verenler meclis çoğunluğu olan 19 oyu bulamayınca, bütçenin onaylanması için 5 oy yetti. Oylama sonunda CHP'li meclis üyelerinin 'hayır' yönünde oy kullandığı görüldü. İYİ Parti'nin 3 meclis üyesi çekimser kaldı. CHP, İYİ Parti, MHP ve AK Partili 16 Meclis Üyesi, 2019- 2020 yılı faaliyet raporuna red oyu verdi. 1 CHP'li meclis üyesi, oturuma yetişemediği için oy kullanamadı.

    Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun 1 yıllık faaliyet raporu, 25 meclis üyesinden 5'inin evet oyu ile onay alabildi. Faaliyet raporunun oylanmasından sonra denetim raporu okunarak oylandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow