hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kumluca'da korona denetimi

    Kumlucada korona denetimi
    expand

    Kumluca'da korona denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın Covid-19 Tedbirleri Genelgesi doğrultusunda Kumluca protokolü işyerleri denetimini sürdürüyor.

    Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz ve İlçe Sağlık Müdürü İsmail Arıcı'dan oluşan heyet, ilçe merkezinde denetimler yaptı. Gödene Caddesi, Denizyolu Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı ve Kavaklıkuyu Caddesi'ndeki iş yerlerini denetleyen Kaymakam Kolsuz ve beraberindeki heyet, iş yeri sahiplerine ve vatandaşlara çeşitli uyarılarda bulundu.

    Kaymakam Uğur Kolsuz, denetim esnasında vatandaşlara uyarılarda bulunarak, şöyle dedi:

    “Kumluca ilçesi olarak salgın açısından iyiyiz. İlçemizde hiç pozitif vakamız yok. Bu sizin için de sevindirici bir haber değil mi? Bu olmayacak anlamına gelmez. Olmaması sizin alacağınız tedbirlere bağlı. Ben göreve başladığım günden beri geziyorum. Sizlerin arasında dolaşıyorum. Denetim olsun olmasın esnafın arasında vatandaşlarımızın yanındayım. Sizleri tedbirler adına hep uyardık. Genelde tedbirlere uyulduğunu gördüm. Bu kadar uyarıdan sonra sizler de umarım sağlığınız, sevdikleriniz ve ceza yememek için tedbirlere uyarsınız. Maskelerinizi mutlaka takın. Mesafenizi koruyun. Temastan kaçının."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow