hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KUMSEKDER'de yeni başkan Açıkyürek oldu

    KUMSEKDERde yeni başkan Açıkyürek oldu
    expand

    KUMSEKDER'de yeni başkan Açıkyürek oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- KUMLUCA Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği'nin (KUMSEKDER) seçimli olağan kongresinde Rahmi Açıkyürek başkan seçildi.

    58 üyesi bulunan KUMSEKDER'in seçimli olağan kongresi yapıldı. Batı Akdeniz Tüccarlar Derneği binasında yapılan seçimlere Rahmi Açıkyürek, tek başkan adayı olarak katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet ve denetim raporları okundu. Daha sonra seçimlere geçildi. Seçimler sonucunda Rahmi Açıkyürek başkan seçilirken, Hakkı Arıkan, Üzeyir Özyürek, Aykut Çetin ve Taylan Atasoy yönetim kurulunu oluşturdu. Ayrıca toplantıda yeni yönetim tarafından piyasa kurulumuna katılım, hal meydanındaki trafik düzenlemesinde uygulanacak kararlar tartışılıp karar bağlandı.

    Yeni seçilen Başkan Rahmi Açıkyürek, "Güveniniz ve teveccühlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Derneğimizde yeni bir dönem başlıyor. Biz isimler gelir geçeriz. Ama Kumluca Toptancı Halimiz yerinde durur. Kumluca Toptancı Hali ilçemiz ekonomisinin kalbidir. Üreticilerimiz ve biz komisyoncular toptancı halimizin müdavimleridir. Birlik olacağız, geçim kaynağımızın kalbi olan toptancı haline sahip çıkacağız. Yeni dönem biz komisyonculara ve tüm çiftçilerimize hayırlı olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow