hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    STK temsilcilerinden Durgun'a ziyaret

    STK temsilcilerinden Durguna ziyaret
    expand

    STK temsilcilerinden Durgun'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- KUMLUCA'dan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri MHP İl Başkanı Hilmi Durgun'u ziyaret etti.

    Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Eren, MHP Kumluca İlçe Başkanı Yücel Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun'u makamında ziyaret etti. Kumlucalı STK temsilcilerini makamında kabul eden MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, ülke ve Kumluca'nın sorunları üzerinde sohbet etti.

    Tarımsal üretim açısından önemli yere sahip olan Kumluca'nın Antalya için vazgeçilmez bir değere sahip olduğunu vurgulayan MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, "Ben de tarım sektörünün içindeyim. Çünkü ziraat mühendisiyim. Tarımsal besleme ürünleri pazarlıyorum. Gazipaşa'dan Kaş, Kınık'a kadar dolaşıyorum. İlimizin her ilçesini, coğrafik ve kültürel yapısını yakından tanıyorum. Özellikle salgın döneminde tarımsal üretimin, çiftçinin kıymeti çok iyi anlaşılmıştır. Kısıtlamalardan en az çiftçilerimiz etkilenmiştir. Üretmeye devam etmişlerdir. Artık çiftçilik önemli bir meslektir. Çiftçi de hak ettikleri ve geldikleri konumu korumalıdır. Gelinen noktada devletimizden en az destek bekleyen sektör çiftçilerimizdir. Çiftçilerimiz ürettikleri ürünlerin pazarlanmasında destek bekler. Çünkü çiftçiler emek sarf etmeden kazanç elde etmek istemez. Ürünlerini satıp kazanca dönüştürdükleri zaman mutlu olurlar" dedi.

    Ziyarette Kumluca Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, kısıtlama döneminde esnafların sorunlarına gösterdikleri ilgi ve çözüm arayışları içi Başkan Hilmi Durgun'a teşekkür etti.

    Ulaştırma Hizmetleri Şoför Esnafı Odası Başkanı Bayram İğneli de servis araçlarındaki yaş sorununun esnetilmesi konusunda Başkan Durgun'dan yardım istedi.

    Toptaşspor Antrenörü Musa Demirtaş da MHP İl Başkanı Hilmi Durgun'a Toptaşspor takım forması takdim etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow