hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uysal'dan Köleoğlu'na 'taş duvar' tepkisi

    Uysaldan Köleoğluna taş duvar tepkisi
    expand

    Uysal'dan Köleoğlu'na 'taş duvar' tepkisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- AK PARTİ Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun, Gavur Çayı kenarına yapılan korkulukları söküp, yerine taş duvar ördürmesine tepki gösterdi.
    AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun, DSİ tarafından ilçe merkezinden geçen Gavur Çayı kenarına yapılan istinat duvarının üzerine monte edilen estetik güzelliğe sahip korkulukları sökerek yerine taş duvar ördürdüğünü belirterek, bu duruma tepki gösterdi.
    Başkan Mustafa Köleoğlu'nun insan hayatını hiçe sayan davranışlar sergilediğini belirten Erol Uysal, "Gavur Deresi üzerinde insan hayatı ve sağlığını korumak amacıyla konulmuş korkulukları sökerek üzerine estetik olmayan, çağ dışı görüntüler oluşturan taş yığıntıları koymuştur. Bu görüntüler ilçe girişinde ve geçişinde çok kötü görüntüler ortaya çıkarmıştır. İlgili kurumdan izin almaması, kendini kurumların yapıları üzerinde hak sahibi görmüştür. Bunun yanında ilgili kurum olan DSİ'den hiçbir izin alınmaksızın pervasızca, kendini bilmezce davranışlar yaparak diğer kurumların yapıları üzerinde de kendini hak sahibi görerek değişik işlemler yaptığı görülmüştür. Bunun yanında ilgili kurum gerekli yasal işlemlere başlamış olup temennimiz herhangi bir can ve mal kaybı olmadan Kumluca Belediyesi tarafından yapılan bu yanlış işten geri dönerek eski haline getirilmesidir" dedi.
    'DEVLET MALINA ZARAR VERMİŞTİR'
    Daha önceki dönemlerde dere kenarında park ve görsel açıdan güzellik yaratan çeşitli düzenlemeler yapıldığını hatırlatan Erol Uysal, "Örnek olarak Kumluca pazar yeri alt tarafında bulunan park ve sanayi yanında bulunan park incelendiğinde duvar üst kotundan itibaren bir düzlük bırakılmış olup korkulukla ve yeşillikle çok güzel bir görüntü oluşturulmuştur. Eğer ki hiçbir işten anlamayan birisi olsa bile daha önce yapılan bu güzel işlerden örnek alıp ve feyz alıp biraz ufkunu genişletip, 'daha iyi işler yapar mıyım' diye düşünmesi gerekirken ortaya estetik olmayan çok kötü bir görüntü çıkmasına neden olmuştur. Başkan Köleoğlu'nun kamu malına zarar vererek ortaya çıkardığı bu kötü ve göze hoş gelemeyen bu görüntülere sebebiyet vermesini kamuoyunun takdirine bırakıyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow