hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Duayen turizmci yaşamını yitirdi

    Duayen turizmci yaşamını yitirdi
    expand

    Duayen turizmci yaşamını yitirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde yaklaşık 30 yıldır turizme hizmet veren ve son olarak BETUYAB'da genel müdür olarak görev yapan Bekir Akkaş, kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

    Turizm sektöründe 30 yıla yakın zamandır hizmet veren, son 5 yıldır ise Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde faaliyet gösteren Belek Turizm Yatırımcıları Ortak Girişimi'nin (BETUYAB) genel müdürlüğü görevini yürüten Bekir Akkaş, yaşamını yitirdi. Bekir Akkaş, 2 aydır Antalya'da özel bir hastanede kanser tedavisi görüyordu. Antalya ve Türk turizmine önemli hizmetlerde bulunan duayen isimlerden olan Bekir Akkaş'ın vefat haberini alan turizmciler büyük üzüntü yaşadı.

    Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca, "Aynı zamanda derneğimizin üyesi olan turizmci büyüğümüz Bekir Akkaş, Belek bölgesinde uzun yıllar genel müdürlük yaptı. Son 5 yıldır da BETUYAB Genel Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Vefatı bizi çok üzdü. Turizm camiasının başı sağ olsun" dedi.

    Bekir Akkaş'ın cenazesinin Ankara'da toprağa verileceği belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow