hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Engelliler için kapak ve çöp topladılar

    Engelliler için kapak ve çöp topladılar
    expand

    Engelliler için kapak ve çöp topladılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde gençlik merkezi üyeleri, düzenlenen bir organizasyonla sahilde engellilere tekerlekli sandalye almak için kapak ve çöp topladı.

    Manavgat'ta çevre ve dostu olarak birçok çalışmaya imza atan Seher Ulaş'ın düzenlediği organizasyonla Manavgat Gençlik Merkezi üyeleri, Ulualan sahilinde engelliler için tekerlekli sandalye almak amacıyla mavi kapakla birlikte atık ve çöp topladı. Etkinliğe Manavgat İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Süleyman Karakaya, Manavgat Orman İşletme Müdürü Sedat Çalış, DSİ Müdürü Şevki Avcı'yla birlikte kaymakamlık engelliler koordinatörü Guddusi Aydın'la engelliler katıldı.

    Etkinliğin ardından konuşan Seher Ulaş, sahillerde temizliğin önemine dikkati çekti. İnsanların sahillere bıraktıkları atıkların aslında medeniyet göstergesi olduğunu belirten Ulaş, çöp ve atıkların yanı sıra engelliler için mavi kapaklarında ayrıca toplandığını anlattı. Seher Ulaş, şunları söyledi:

    "Bugün sahillerimizde engelliler için kapak da topladık. Bize destek veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Süleyman Karakaya ve Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın'a teşekkür ederim. Bu bir farkındalık etkinliğidir. Bu çalışmalarımıza devam edeceğiz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow