hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlik Merkezi'nden çevre temizliği

    Gençlik Merkezinden çevre temizliği
    expand

    Gençlik Merkezi'nden çevre temizliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Manavgat Gençlik Merkezi Genç Gönüllüleri, farkındalık oluşturmak amacıyla Sorgun Ormanı'nda çevre temizliği yaptı.

    Manavgat Gençlik Merkezi'nde farklı spor dallarında eğitim alan öğrenciler, farkındalık oluşturmak amacıyla Sorgun Ormanı'nda çevre temizliği etkinliği düzenledi. Öğrencilere doğa ve tarih sevgisini aşılamak ve bilgilerini artırmak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, "Manavgat Gençlik Merkezi olarak önceliğimiz gençlerimiz ve çocuklarımızın iyi bir eğitim almalarını ve çeşitli sportif faaliyetlerde başarılı olmalarını sağlamak. Ancak bu sadece oturduğunuz yerden yapılabilecek bir durum değildir. Bu nedenle kurum olarak çeşitli faaliyetler yürütüyoruz. Gençler ve çocuklarımızda çevre bilincini geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz çevre temizliği de bu aktivitelerden biri. Doğa ile dost çevreleri ile barışık, hayvanları seven ve koruyan bir anlayışa sahip olarak yetişen gençlerimizin hayatın her noktasında başarılı olacaklarına inancımız tam" diye konuştu.

    Karakaya, Manavgat'ta Sorgun Ormanı'nda düzenlenen çevre etkinliğinin Antalya genelinde tüm Gençlik Merkezleri tarafından belirlenen mekanlarda eş zamanlı olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow