hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta uyuşturucu operasyonları

    Manavgatta uyuşturucu operasyonları
    expand

    Manavgat'ta uyuşturucu operasyonları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından Sarılar ve Side mahallelerinde düzenlenen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda yakalanan S.G. ve A.S. tutuklandı.

    Manavgat'ın Sarılar Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu yetiştirildiği ihbarı üzerine Sarılar Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından araştırma başlatıldı. Yapılan araştırma sonucunda S.G.'nin evini uyuşturucu madde imalathanesi haline getirdiği tespit edildi. Jandarma tarafından önceki gün eve düzenlenen operasyonda S.G. yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada saksılarda yetiştirilen kenevir bitkileri, 75 gram kubar esrar, 3 gram metamfetamin, kubar esrar öğütme aparatı, hassas terazi, ruhsatsız pompalı av tüfeği ve tabanca, tüfeğe ait fişekler, tabancaya ait şarjör ve 14 fişek ile 3 uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

    Diğer taraftan Side Mahallesi'nde yerli ve yabancı turistlere uyuşturucu madde sattığı tespit edilen A.S. jandarma tarafından yakalandı. A.S.'nin evinde yapılan aramada 10 gram kubar esrar, 5 gram metamfetamin ve hassas terazi ele geçirildi.

    Jandarma tarafından işlemleri tamamlanan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Savcı tarafından sorgulanan şüpheliler çıkarıldıkları sulh ceza hakimi tarafından tutuklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow