hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MATSO gündem sıralamasında zirvede

    MATSO gündem sıralamasında zirvede
    expand

    MATSO gündem sıralamasında zirvede

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 2019'da Türkiye genelinde en çok gündeme gelen ticaret ve sanayi odaları ile iş dünyası dernekleri arasında üst sıralarda yer aldı.

    Ulusal, bölgesel ve yerel yaklaşık 2 bini aşkın gazete, gazete ekiyle dergide yayımlanan haberlerin tek tek incelenmesi sonrasında hazırlanan sıralamada MATSO, ülke genelindeki ilçe ticaret ve sanayi odaları arasında ilk sıralarda yer alırken, birçok ili de geride bıraktı. MATSO, TOBB, MÜSİAD, İTO, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Odası, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası ve Eskişehir ve Adana sanayi odaları gibi Türkiye'nin en büyük ticaret ve sanayi odalarının ardından 1270 haberle 19. sırada yer aldı.

    MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, oda olarak çok sayıda çalışmaya imza attıklarını belirterek, bu çalışmaları komite başkanları, meclis üyeleri ve oda organlarıyla birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. Boztaş, "Siz değerli komite başkanlarımıza ve meclis üyesi arkadaşlarımıza çalışmalardaki katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarıyı elbirliğiyle yaptığımız çalışmalarla gerçekleştirdik. Kurum olarak ülke gündeminde zirvede yer aldık" dedi.

    Bir kurumun kendini ifade etmesinde medyanın önemine işaret eden Boztaş, kendilerine yer veren medya mensuplarına da teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow