hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MATSO'dan vali ve emniyet müdürüne ziyaret

    MATSOdan vali ve emniyet müdürüne ziyaret
    expand

    MATSO'dan vali ve emniyet müdürüne ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, yönetim kurulu üyeleri, Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ı ziyaret etti.

    MATSO heyeti ilk olarak Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyarette bulunarak, 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Vali Ersin Yazıcı, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışarak faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Başta turizm olmak üzere çeşitli konulara ilişkin sorunları dinleyen Vali Yazıcı, Manavgat'ın potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi.

    Başkan Ahmet Boztaş da Vali Yazıcı'ya MATSO hakkında bilgiler aktardı. 7 bin üyeye hizmet verdiklerini belirten Boztaş, MATSO olarak şehrin ekonomisini çeşitlendirmek amacıyla yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Boztaş, Manavgat Organize Sanayi Bölgesi kurulmasının bakanlık tarafından onaylandığı da aktararak, işlemlerin tamamlanmasının ardından kuruluş çalışmalarına başlayacaklarının kaydetti.

    EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

    MATSO yönetimi daha sonra Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ı da makamında ziyaret etti. MATSO yönetimini kapıda karşılayan Müdür Ulucan, yeni hizmet binasını gezdirdi. Müdür Ulucan'a şehit olan polisler için başsağlığı dileğinde bulunan Başkan Boztaş, "Antalya İl Emniyet Müdürlüğü yeni binalarının Antalya'mıza ve emniyet camiamıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow