hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trafik Haftası'nda ücretsiz kask dağıtıldı

    Trafik Haftasında ücretsiz kask dağıtıldı
    expand

    Trafik Haftası'nda ücretsiz kask dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde motosiklet sürücülerine ücretsiz kask dağıtıldı.

    Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri ortak stant açarak vatandaşlara broşür, kalem ve not defteri dağıttı. Broşür dağıtımı Cumhuriyet Meydanı'ndan geçen turistlerin de ilgisini çekti. Görevliler turistlere de broşür, kalem ve not defteri vererek Trafik Haftası konusunda kısa bilgilendirme yaptı.

    Antalya Caddesi üzerinde yolu kesen trafik ekiplerinin durdurduğu kasksız motosiklet kullanan sürücülerine ise Kaymakam Mustafa Yiğit, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kürşat Şenol tarafından ücretsiz kask dağıtıldı. Kaymakam Yiğit, kasksız motosiklet kullanan sürücülere bu seferlik ceza kesilmeyeceğini belirterek, kask giydi ve gazetecilere, "Siz de yoğun çalışıyorsunuz. Motosiklet kullanan varsa mutlaka kask kulanın" tavsiyesinde bulundu

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow