hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ukrayna'da MATSO standına ilgi

    Ukraynada MATSO standına ilgi
    expand

    Ukrayna'da MATSO standına ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - UKRAYNA'nın başkenti Kiev'de gerçekleşen 25'inci UITT Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MATSO) Manavgat Side destinasyonunu tanıtmak amacıyla açtığı stant yoğun ilgi gördü.

    MATSO tarafından ilçenin tanıtımına katkı yaparak farklı pazarlardan turist çekmek amacıyla yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara kurumsal olarak katılım sağlanarak stant açılıyor. MATSO 27-29 Mart tarihlerinde Kiev UITT Turizm Fuarı'nda stant açarak Manavgat- Side destinasyonunu tanıttı. MATSO'nun Manavgat- Side destinasyonu çok sayıda tatilciyi, tur acentelerini ve turizm profesyonellerini ağırladı. Fuar boyunca MATSO personeli ziyaretçilere Manavgat'ı tanıtan çeşitli argümanlar hediye etti.

    'STANDIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ'

    MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, fuar boyunca Manavgat-Side destinasyonunda güvenli ve güzel bir şekilde tatil yapılabileceğini anlattıklarını belirterek, fuardan MATSO standına olan ilgi dolayısıyla umutlu döndüklerini söyledi. Boztaş, "MATSO olarak Manavgat-Side destinasyonun tanıtımını Avrupa pazarında olduğu gibi Ukrayna Kiev'de en güzel şekilde gerçekleştirdik. Ülkemizin ve bölgemizin doğal güzellikleri ve misafirperverliğini anlattık. Fuarda bu yıl Ukrayna'dan ülkemize daha fazla turistin geleceği izlenimlerini aldık" dedi.

    Fuara en büyük katılımın Türkiye'den olduğuna da dikkati çeken Başkan Boztaş, açtıkları standın en çok ilgi gören stantlar arasında olduğunu vurguladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow