hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uyuşturucu şüphelileri yakalandı

    Uyuşturucu şüphelileri yakalandı
    expand

    Uyuşturucu şüphelileri yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanan 4 şüphelinin araçları ve ikametlerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı.
    Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri 15 Ağustos gecesi 'Görevi yaptırmamak için direnen ve kamu malına zarar verme' olayına karıştığı belirlenen bir aracın yakalanması için çalışma başlattı. Aracın Salkımevler Mahallesi'nde bulunduğunun tespit edilmesi üzerine ekipler olay yerine yönlendirildi. Polisin geldiğini gören B.S.D., Z.U., M.K. ve H.C.E. yaya halde kaçmaya başladı. Ekipler şüphelileri kısa kovalamaca sonunda yakalayıp, gözaltına aldı.
    Polis ekipleri şüphelilerin aracı ve evlerinde yaptıkları aramada ruhsatsız av tüfeği, 4 dolu av tüfeği fişeği, 61 santim uzunluğunda sallama tabir edilen bıçak, 4 adet MKE ibareli 9 mm çapında tabanca fişeği, 2 boş tabanca şarjörü, plastik cop, uyuşturucu almakta kullanılan 4 enjektör, uyuşturucu madde alımında kullanılan cam aparat ve 'kova' tabir edilen düzenek, 507.9 gram esrar maddesi, av tüfeği kütüğü, Özbek para birimi olan 15 bin SOM ve 34 adet menşei henüz tespit edilemeyen üzerinde '1000' ibaresi bulunan kağıt para ele geçirildi.
    GBT sorgulamalarında B.S.D.'nin Manavgat 5. Asliye Ceza Mahkemesince, Z.U.'nun ise Manavgat 3. Asliye Ceza Mahkemesince 'Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak' suçundan arandığı tespit edildi. İşlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden Z.U. Manavgat sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow