hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta 'Hayvanları Koruma Günü' etkinliği

    Manavgatta Hayvanları Koruma Günü etkinliği
    expand

    Manavgat'ta 'Hayvanları Koruma Günü' etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi'nde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı.

    Hayvanları Koruma Günü kapsamında, kent genelinde eğitim-öğretim gören çocuklar, Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte sevimli dostlar ile bir araya geldi. Etkinliğe, Manavgat Beleye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ödevoğlu ve birim müdürleri de katıldı. Öğrenciler yanlarından getirdikleri ve hayvanların temel ihtiyaçları arasında yer alan mama, havlu, battaniye, nevresim takımlarını hayvan barınağı yetkililerine teslim etti. Büyük bir ilgiyle barınağı gezen çocuklar, öğretmenler eşliğinde hayvanları bol bol sevdi.

    Dünyanın ve doğanın sadece insanlara ait olmadığını belirten Başkan Şükrü Sözen, müşterek bir ortamda yaşamanın önemine dikkat çekti. Başkan Sözen, "Doğayı, havayı beraber kullandığımız sevimli dostlarımızı unutmamak adına çocuklarımızla birlikte bu etkinliğimizi düzenlemek istedik. İnancım o dur ki doğayı ve hayvanları sevmeyenler insanları da sevemez. Biz de bu bilinçle çocuklarımıza hayvan sevgisini kazandırmak için bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow