hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Minikler, 'İngilizce Günü'nde buluştu

    Minikler, İngilizce Gününde buluştu
    expand

    Minikler, 'İngilizce Günü'nde buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da bir kreşte eğitim gören 4 ve 5 yaş öğrenci grupları, 'Happy English Day' etkinliğinde bir araya geldi. Gösterinin tamamını İngilizce gerçekleştiren miniklerin anne ve babaları çocuklarını ayakta alkışladı.

    Adile Teyze Muratpaşa Şubesi- Toprak Doğa Özel Eğitim Kurumu'nda eğitim gören 4 ve 5 yaş öğrencileri, Happy English Day etkinliğinde bir araya geldi. Anne ve babaların da katıldığı İngilizce Günü'nde, minikler hazırladıkları gösteriyle ailelerini gururlandırdı. Gösteri süresince İngilizce konuşan minikler, hayvanları ve meslekleri anlattı. Rengarenk kostümler içinde sahneye çıkan çocukların kimisi kurt, kimisi kedi, kimi tavşan oldu. 1 saat süren etkinliğin sonunda sahneye öğretmenleriyle çıkan öğrenciler, 10'uncu Yıl Marşı'nı söyledi.

    Adile Teyze Muratpaşa Şubesi- Toprak Doğa Özel Eğitim Hizmetleri kurucusu Pınar Akçora Kuruluş ile kurum müdürü Ateş Yıldız'ın da yer aldığı gösteri sonrası veliler, çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Pınar Akçora Kuruluş, çocukların aldıkları İngilizce eğitimin karşılığını etkinlikte gözler önüne serdiğini söyledi. Kuruluş, "İngilizce gelecek nesillere aktarılması ve öğretilmesi gereken önemli bir dil. Çocuklarımızın İngilizceye olan becerisi ve ilgisi bir saatlik oyunda da fark edildi. Onlarla gurur duyuyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow