hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muratpaşa'da iftar buluşması

    Muratpaşada iftar buluşması
    expand

    Muratpaşa'da iftar buluşması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhuriyet ve Muratpaşa mahallelerinde düzenlenen iftarda “Yaptığımız bütün hizmetlerin, asfalttan tutun da iftar beraberliğimize kadar, hepsinin amacı Muratpaşamızda insanlık değerlerini ve yaşam koşullarını iyiye, güzele doğru geliştirmekti. Biz bunu büyük oranda başarıyoruz" diye konuştu.

    Muratpaşa Belediyesi'nin Ramazan ayında kurduğu iftar sofralarında mahalleli, komşular buluşmaya devam ediyor. Bugüne kadar ilçenin 14 noktasında düzenlenen iftarda komşularıyla bir araya gelen Başkan Uysal, bu kez Muratpaşa ve Cumhuriyet mahalleleri sakinleriyle bir araya geldi.

    Çarşamba pazarının kurulduğu kapalı pazar yerinde düzenlenen iftar programı eski Antalya Milletvekili İbrahim Demir'in İslam tarihi üzerine sohbetiyle başladı. Demir'in konuşmasının ardından hep birlikte edilen dualarla oruçlar açıldı. Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada ise şunları söyledi:

    “Bütün yaptığımız şeyler, bütün hizmetlerimiz hepsi sizlerin vergisiyle, sizlerin varlığıyladır. Ayrıca Muratpaşa'mızda sevgi, saygı, hoşgörü ortamını oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Bizim mücadelemiz devam ediyor. Sevgiden, saygıdan yana mücadelemizi veriyoruz. Yaptığımız bütün hizmetlerin, asfalttan tutun da iftar beraberliğimize kadar, hepsinin amacı Muratpaşa'mızda insanlık değerlerini ve yaşam koşullarını iyiye, güzel doğru geliştirmekti. Biz bunu büyük oranda başarıyoruz. Her birimiz, birbirimizi seviyor ve sayıyoruz. Çocuklarımıza da bu insanlık kültürünü aktarmaya devam ediyoruz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow