hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muratpaşa'dan sıkı önlemler

    Muratpaşadan sıkı önlemler
    expand

    Muratpaşa'dan sıkı önlemler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla kamusal alanlarda gerçekleştirdiği ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki hijyen ekibi, her gün binlerce kişinin giriş çıkış yaptığı belediye ana hizmet binasını dezenfekte etti.

    Muratpaşa Belediyesi, Başkan Ümit Uysal'ın koronavirüs salgını nedeniyle açıkladığı önlemler kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Yaşlı evleri başta olmak üzere ilçe sakinlerinin bir araya geldiği hizmet birimleri geçici süreyle kapatılırken Denizyüzü, Dağyakası Engelsiz Kafe gibi kullanıma açık yerlerde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını rutin olarak gerçekleştiriyor.

    Çalışmalar kapsamında ekipler, her gün binlerce kişinin giriş çıkış yaptığı Fener Mahallesi'ndeki belediye ana hizmet binasında da dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Nikah salonu başta olmak üzere belediye kültür salonu, sergi alanları ve fuaye baştan sona temizlenirken tırabzanlar ve asansörler de ilaçlandı. Önlemler kapsamında, ana hizmet binasında belli noktalara sıvı el dezenfektanı aparatı yerleştirildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow