hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Müzik, spor ve tatili birleştiren festival

    Müzik, spor ve tatili birleştiren festival
    expand

    Müzik, spor ve tatili birleştiren festival

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da 15- 18 Ağustos tarihleri arasında Wlive Sports & Music Festivali düzenlenecek.

    Festival Komite Başkanı Selin Kurt ile proje yöneticisi Ebru Kaynak'ın düzenlediği basın toplantısında, festival içeriği hakkında bilgi verildi. Antalya'nın Lara bölgesindeki Lara Beach girişine kurulan festival alanında, 4 gün süresince Streetball ve Beachvolley turnuvaları gerçekleşecek. Gençler, elite ve veteranlar olmak üzere 3 farklı kategoride spor müsabakalarının olacağı festival, akşam ise konserlerle devam edecek. Festival kapsamında 15 Ağustos akşamı Derya Uluğ, 16 Ağustos'ta Anıl Piyancı, 17 Ağustos'ta Fatma Turgut ve 18 Ağustos'ta ise Manga hayranlarıyla buluşacak.

    'Just Be Alive' mottosuyla Antalyalılar için harika bir festival gerçekleştireceklerini kaydeden Selin Kurt, "Festival alanımız Ekdağ Lara Beach'te olacak. Wolf Production üç ayrı dalı tek çatı altında birleştiriyor. Müzik, spor ve tatil festivalimizin içinde yer alıyor. 09.00'da başlayacak etkinlikler 00.00'a kadar devam edecek" dedi.

    Streetball ve Beachvolley turnuvalarına katılan takımların arasında dereceye girenlere ise 80 bin TL para ödülü dağıtılacağını belirten Kurt, "Takım kayıtları devam ediyor. Şu anda 200'ün üzerinde takım başvurusu yapıldı. Festival gününe kadar bu sayının 400'lere çıkmasını hedefliyoruz. 2 artı 1 olarak oynanan streetball ile beachvolley turnuvaları izleyenlere heyecanlı anlar yaşatacak" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow