hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Neveser'den yılın ilk konseri

    Neveserden yılın ilk konseri
    expand

    Neveser'den yılın ilk konseri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Neveser Türk Müziği Topluluğu, yılın ilk konserinde şarkıseverleri bir araya getirdi.

    Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen konserin sunumunu Dilek Yılmaz Bilek üstlendi, koroyu şef Murat Kocamemik yönetti. Konser, bestesi Hırant Kentkiloğlu'na ait 'Gel Nazlı Güzel Bana Can Ver' adlı şarkıyla başladı, ardından Sadi Işılay'a ait 'Bende Hicran Yarasından da Derin Bir Yara Var', Avni Anıl'a ait 'Gözlerin Kömür Senin Bakışın Ömür Senin' adlı şarkılarla devam etti. Konserde 'Tadı Yok Sensiz Geçen Ne Baharın Ne Yazın', 'Sen Bu Yerden Gideli', 'Kapıldım Sana Bir Mecnun Gibi', 'Gözlerimden Yüzün, Kulaklarımdan Sesin Silinmesin', 'Kaşın Gözün Şöyle Dursun', 'Şu Karşıki Dağda Bir Yeşil Çadır', 'Çile Bülbülüm Çile', 'Aramızda Kaldı Kapkara Dağlar' adlı şarkılar da yorumlandı.

    İstanbul'dan gelen sanatçı Aslı Kocamemik'in de sahne aldığı konser, Yıldırım Gürses'e ait 'Yüce Dağdan Esen Yelden Sazımdaki Kırık Yelden' adlı şarkının seslendirilmesiyle sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow