hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nostaljik Yeşilçam Sokağı'nda anılara yolculuk

    Nostaljik Yeşilçam Sokağında anılara yolculuk
    expand

    Nostaljik Yeşilçam Sokağı'nda anılara yolculuk

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin 'Nostaljik Yeşilçam Sokağı', anılara yolculuk yapmak isteyen Antalyalıları her akşam Dokumapark'ta buluşturuyor.

    Kepez Belediyesi'nin halkın kullanımına kazandırdığı Dokumapark'ta açılan Nostaljik Yeşilçam Sokağı, 1960-1970'li yıllara yolculuk yapmak isteyen Antalyalıları ağırlıyor. Kepez Belediyesi'nin Nostaljik Ramazan Sokağı'ndan sonra açtığı Nostaljik Yeşilçam Sokağı da büyük ilgi gördü. Her akşam Antalyalıların akın ettiği sokak, özlenen anılara da ışık tutuyor. Aile çay bahçesinden bakkala, kahvehaneden pastaneye, sokak satıcılarına kadar hatıralarda iz bırakan anılar 'Nostaljik Yeşilçam Sokağı'nda canlanıyor.

    ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENİYOR

    Nostaljik Yeşilçam Sokağı, unutulmaz Yeşilçam filmlerini de açık havada izleme imkanı sunuyor. Ebeveynler yıldızların altında unutulmayan Türk filmlerini izlerken, çocuklar da kendileri için hazırlanan sürpriz etkinliklerle yaz tatilinin tadını çıkarıyor. 18 Ağustos'a kadar açık olacak Nostaljik Yeşilçam Sokağı, keyifli bir akşam geçirmek isteyen Antalyalıları 18.00 ile 24.00 saatleri arasında bekliyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow