hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özkan çifti, Basın Bayramını kutladı

    Özkan çifti, Basın Bayramını kutladı
    expand

    Özkan çifti, Basın Bayramını kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)- AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirdikleri rahim, yüz ve çift kol nakilleriyle dünyanın konuştuğu isimler haline gelen Ömer ve Özlenen Özkan çifti, gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

    Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlenen Özkan ve öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, AÜ Hastanesi toplantı salonunda 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir organizasyon düzenledi. Etkinliğe katılan basın mensupları, kendileri için hazırlanan pastayı kesti.

    Prof. Dr. Özlenen Özkan, gazetecilerin özel gününü kutlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Gazetecilerin zor şartlarda çalıştıklarını ifade eden Özkan, "Hep siz bizim yanımızda oluyorsunuz, bu kez biz sizin yanınızda olup birlikte güzel anılar paylaşmak istedik" dedi.

    Prof. Dr. Ömer Özkan ise gazetecilerin gününü kutlayarak, güzel haberlerde buluşma dileğini tekrarlayıp, başarılı bir yıl geçirmelerini temenni etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow