hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polis, 3 saatte 2201 kişiyi kontrol etti

    Polis, 3 saatte 2201 kişiyi kontrol etti
    expand

    Polis, 3 saatte 2201 kişiyi kontrol etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Polisleri, yaptıkları denetimde 3 saat içerisinde 2201 kişi ve 975 aracı kontrol ederken, 76 araca idari para cezası uygulardı ve 11 aracı trafikten men etti.
    Narkotik Daire Başkanlığınca, Türkiye genelinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında uyuşturucu suçlarından aranan, bağımlı şahısların sıklıkla kullandığı metruk yapılar ve halkın yoğun olduğu şehrin değişik noklarında şüpheli şahıs ve araç kontrolü yapıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Şube polisleri Doğuyaka, Gebizli ve Yeşildere mahallelerinde denetim gerçekleştirdi.
    '3 SAATTE 2 BİN 201 KİŞİYE KONTROL'
    Ekipler, mahallelerde gün içerisinde yaptıkları çalışmalara ek olarak, dün gerçekleştirilen denetimlerde 310 personel ve madde arama köpekleriyle daha önce tespit edilen 16 adrese girdi. Uyuşturucu madde ticareti ve madde kullanmak suçlarından aranması olan 15 kişi yakalanırken, 59 metruk bina kontrol edildi. Polis ekipleri metruk bina içerisinde barınan şahısları men ederken daha önce belirledikleri 27 noktada 3 saat boyunca araç ve şüpheli şahıslar üzerinde uygulama gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda 2201 kişi, 975 araç kontrol edilirken, 76 araca idari para cezası kesilerek, 11 araç trafikten men edildi. 
    '2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI'
    Polis ekiplerinin yaptığı uygulama sonucunda uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran şahıslar ile madde ticareti yaptıkları anlaşılan ve torbacı diye tabir edilen 2 kişi yakalanarak gerekli işlemleri için gözaltına alındı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow