hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polis dikkatsiz sürücülere göz açtırmıyor

    Polis dikkatsiz sürücülere göz açtırmıyor
    expand

    Polis dikkatsiz sürücülere göz açtırmıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, karayolları üzerinde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla emniyet kemeri, radar, alkol, ışık ve hatalı sollama gibi trafik denetimleri gerçekleştirdi. Havadan ve karadan yapılan denetimlerde trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere cezai işlem uygulandı.

    Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, helikopter ve drone destekli trafik kontrolü yaptı. Ekipler, farklı saatlerde havadan helikopter ve dronla, emniyet kemeri, radar, alkol, kırmızı ışık denetimi, hatalı sollama denetimi gerçekleştirdi. Antalya'nın birçok noktasında geniş kapsamlı gerçekleştirilen trafik denetimlerinde kural hatası, eksiği görülen araç sürücülerine cezai işlem uygulandı. Trafik ekipleri ayrıca, şehirlerarası yolcu otobüslerine de yönelik denetimler yaptı.

    Helikopterli ve dron ile yapılan denetimlerde 129 sürücüye trafik idari para cezası uygulandı. 'Yaşam Tüneli Eğitim Çadırı'nda 140 araç ve 566 yolcu olmak üzere toplam 706 yol kullanıcısına eğitim verildi. Şehirlerarası otobüs denetimi kapsamında 4 araç denetlenerek 1 sürücüye idari para cezası uygulandı. Servis denetimi kapsamında 1.452 araç denetlenerek 84 sürücüye idari para cezası uygulanırken, radarla hız denetimi kapsamında 688 sürücüye 718 adet trafik idari para cezası uygulandı.(DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow