hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rotary'den 810 tablet

    Rotaryden 810 tablet
    expand

    Rotary'den 810 tablet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ULUSLARARASI Rotary 2430 Bölge Federasyonu, koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitim almak zorunda olan ancak tablet ve bilgisayarı olmayan ihtiyaç sahibi öğrencilere 810 tablet hediye etti.

    Uluslararası Rotary 2430 Bölge Federasyon Başkanı Serhan Antalyalı, 2430 Bölge'de bulunan tüm kulüplerin katılımı ve desteği ile alınan tablet bilgisayarların dağıtıldığını söyledi. Katkıda bulunan tüm kulüp başkanı ve üyelerine teşekkür eden Serhan Antalyalı, şunları söyledi:

    "Bilindiği gibi koronavirüs pandemisi nedeniyle öğrenciler okullarına gidememekte, eğitimler online olarak uzaktan yapılmaktadır. Uzaktan eğitime katılabilmek için de öğrencilerin en azından tablet bilgisayarlarının olması gerekmektedir. Mümkün olan en çok sayıda çocuğumuzu eğitime dahil etmek adına kulüplerimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 810 tane tablet bilgisayar hediye etti."

    Adıyaman, Ağrı, Balıkesir, Diyarbakır, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Mardin, Mersin, Siirt, Samsun, Sinop, Adana, Eskişehir, Zonguldak gibi birçok kentte bulunan öğrencilere tabletlerin ulaştırıldığını belirten Serhan Antalyalı, "Tablet bilgisayar verilen öğrencilerimizin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Gönderdikleri teşekkür videoları herkesi duygulandırdı" dedi.

    2430 Bölge olarak hedeflerinin en az 1000 tablet dağıtmak olduğunu ifade eden Antalyalı, salgın sürecinden olumsuz etkilenen ihtiyaç sahibi öğrencilerin hayatını bir nebze olsun kolaylaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow