hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şarkıların susmadığı gece

    Şarkıların susmadığı gece
    expand

    Şarkıların susmadığı gece

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA,(DHA) - ANTALYALI müzikseverler, 'Neşe-i Meşk' adlı konserde bir araya geldi. Neşeli şarkılarla keyifli bir akşam yaşadı.

    Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Kültür Sanat Sosyal Hizmetler ve Dayanışma Derneği ile Armoni Müzik Topluluğu işbirliğinde Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen konsere izleyici ilgisi yoğun oldu. Müzik Direktörü ve Koro Şefi Arzu Dede'nin yönetimindeki Armoni Müzik Topluluğunun konserine Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi, Irak Türkmen Birliği Dayanışma Derneği, Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği, Türk Ocakları Antalya Şubesi, Uluslararası Tüm Engelli Dernekleri Federasyonu da destek verdi. Konser,'Çoktandır Anladım', ardından da 'Ah Bu hayat Çekilmez' adlı şarkıların seslendirilmesiyle başladı. Birinci bölümde 'Yolcu Yolunda Gerek', 'Başıma Gelenler', 'Islak Islak', 'Resimdeki Gözyaşları', 'Eylen Sunam Eylen', 'Tarlaya Ektim Soğan' adlı şarkılar yorumlandı.

    YENİ BESTE 'KUŞAKTAN KUŞAĞA'

    Konserin ikinci bölümü Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Kültür Sanat Sosyal Hizmetler ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Kantarcılar'ın dernek için bestelediği 'Kuşaktan Kuşağa' adlı şarkıyla başladı. 'Yıldızların Altında', 'Kolay Olmayacak', 'Anla Artık', 'Çal Kanunum', 'Antalya'nın Mor Üzümü', 'Penceresi Yola Karşı', 'Kızılcıklar Oldu mu' adlı şarkılar paylaşıldı.

    ALKIŞ VE TEŞEKKÜR PLAKETİ

    Şarkılarla keyifli dakikalar yaşayan izleyiciler, şef Arzu Dede, saz heyeti ve koro üyelerini alkış yağmuruna tuttu. Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Sarı, Antalya eski Milletvekili Tuncay Ercenk, koro adına şef Arzu Dede'ye, dernek başkanı Bülent Kantarcılar'a teşekkür plaketi sundu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow