hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anasınıfı öğrencilerinden tiyatro gösterisi

    Anasınıfı öğrencilerinden tiyatro gösterisi
    expand

    Anasınıfı öğrencilerinden tiyatro gösterisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde anasınıfı öğrencilerinin dönem sonu etkinliğinde hazırladıkları tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

    Akçaalan İlkokulu Minik Kalpler Anasınıfı tarafından dönem sonu etkinliği hazırlandı. İki bölümden oluşan etkinliğin ilk bölümünde profesyonel anlayışla hazırlanmış kostümlerle 'Çirkin Ördek Yavrusu' adlı tiyatro sahnelendi. İkinci bölümde ise öğrencilerin tiyatrodaki başarıları mezuniyet töreniyle taçlandırıldı. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cem Ezgün, okul idaresi ve öğretmenleri, veliler ve misafirler katıldı. Öğrencilerin performansları izleyenlerden tam not aldı.

    Okul Müdürü Mustafa Toşur, "Okul Öncesi Eğitim Öğretmenimiz Betül Uğur sınıf öğrencileriyle etkinlikleri hazırladı. Açıkçası öğrencilerimizin daha 5 yaşında olduğunu düşünürsek kabiliyetlerinden oldukça etkilendim. Çocuklar kendilerine fırsat verildiğinde neleri başarabileceğini gösterdi. Yeteneklerinin doğru işlendiğinde büyük işler başarabildiklerini ispat edercesine rollerini sergiledi. İzleyicilerimizden de çok olumlu tepkiler aldık. Eğitimde olduğu kadar sosyal alanlarda da öğrencilerimizin yetiştirilmesi ve etkin olmaları gelecekteki yaşam dönemlerinde de kendilerine pozitif anlamda etki edecektir" dedi.

    İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cem Ezgün de "Miniklerin canlandırdığı tiyatro oyunu, içeriği ve verdiği mesajlarla oldukça güzeldi. Mezuniyet töreniyle de anlamlı dakikalar geçirdik. Bütün gösterileri büyük bir keyifle izledik" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow