hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Şimşek sporcuları ağırladı

    Kaymakam Şimşek sporcuları ağırladı
    expand

    Kaymakam Şimşek sporcuları ağırladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'da yıldız kızlar futbol, yıldız erkekler futbol ve voleybol müsabakalarında dereceye giren Serik Tekeli Ortaokulu ve Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu öğrencileri Kaymakam Haluk Şimşek'i ziyaret etti.

    Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Okul Sporları Genel Müdürlüğü'nce Antalya'da düzenlenen yıldız kızlar futbol müsabakalarında Antalya birincisi olan Serik Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu, yıldız erkekler futbol müsabakalarında Antalya ikincisi olan Serik Tekeli Ortaokulu ve yıldız erkeler voleybol müsabakalarında Antalya dördüncüsü olan Serik Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu öğrencileri, Türkiye finalleri öncesi Kaymakam Haluk Şimşek'i makamında ziyaret etti.

    Kaymakam Şimşek, "Çocuklarımızı okula gönderirken bir yandan da spora teşvik etmeliyiz. Spor sayesinde çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmış oluruz. Sporda başarılı olan insanlar gerek iş hayatında gerekse özel hayatlarında da başarılı olurlar. Bunun birçok örneği var. Bu çocuklarımızın Türkiye finallerinde Serik'i en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor ve başarı bekliyorum" dedi.

    Ziyarette sporculara İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri eşlik etti.

    Yıldız erkekler voleybolda sporcular 7-10 Mart tarihlerinde Eskişehir'de, yıldız kızlar ve yıldız erkekler futbolda sporcular 3-7 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Türkiye finallerinde mücadele edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow