hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te 23 Nisan coşkusu

    Serikte 23 Nisan coşkusu
    expand

    Serik'te 23 Nisan coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, TBMM'nin açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde konser verdi. 3 ayrı mahallede üzeri açık otobüse çıkan ekip, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunması nedeniyle evden çıkamayan vatandaşlar için çeşitli şarkılar seslendirdi. Konsere vatandaşlar balkon ve pencerelerinden ellerinde Türk bayraklarıyla eşlik etti.

    ÇOCUKLAR BAYRAMI KUTLADI

    İlçedeki bir mahallede toplanan çocuklar, ellerinde Türk bayraklarıyla 23 Nisan'ı kendi aralarında kutladı. "Bu bayram bizim bayramımız. 23 Nisan kutlu olsun" diye çocuklardan bazılarının güne özel olarak kıyafetlerini giydiği görüldü.

    23 NİSAN KORTEJİ

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Serik Belediyesi zabıta ekipleri, Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından da araç korteji düzenlendi. 2 saat boyunca kortej siren sesleri ve marşlar eşliğinde tüm cadde ve sokakları gezerek vatandaşların bayramlarını kutladı. Serik Belediyesi anons sisteminden de Elif Ötgüne, Elif Altıntaş ve Ümmü Gülsüm Çetinkaya tarafından okunan şiirler halka dinletildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow