hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı

    Serikte Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı
    expand

    Serik'te Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

    Kaymakam Mehmet Kurdoğlu başkanlığında, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkan Vekili Kemal Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Çömezoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, İlçe Sağlık Müdürü Ramazan Irmak, SGK, İşletme Fakültesi, AKEV Üniversitesi, BETUYAB, Esnaf Odası ile Gazeteciler Derneği temsilcileri yer aldı. Toplantıda ayrıca, Yeşilay Antalya Şube Başkan Yardımcısı Abdullah Akgül de hazır bulundu.

    Toplantıda madde, teknoloji ve sosyal medya bağımlılığıyla ilgili komisyona üye kurumlar tarafından yapılan ve yapılması planlanan konular değerlendirildi. Toplantıda, Yeşilay Antalya Şube Başkan Yardımcısı Abdullah Akgül tarafından Yeşilay tarafından gerçekleştirilen bağımlılıkla mücadele hakkında sunum yapıldı. Sunum sonrasında Yeşilay Antalya Şubesi tarafından Serik'te bulunan mahalle muhtarlarına seminer verilmesi planlandı.

    Toplantıda ayrıca ilçede bulunan özellikle eski cezaevi binası başta olmak üzere metruk binalarda İlçe Emniyet Müdürlüğü ve belediye başkanlığı tarafından gerekli tedbirler alınması konusu gündeme alındı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow