Serik haberleri
Serik'te bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde Kaymakam Mehmet Kurdoğlu başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.
Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen toplantıda ilçedeki madde bağımlığı ve teknoloji bağımlılığıyla ilgili kurumlar tarafından yapılmış olan iş ve işlemler, yapılması planlanan konular ele alındı. Toplantıda ayrıca kurum temsilcileri sırasıyla kendi kurumlarıyla ilgili alanlarda kurul üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.
Toplantıya Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkan vekili Kemal Yıldırım, Cumhuriyet Savcısı Arifcan Ürey ve ilgili kurumların müdürleriyle temsilcileri katıldı.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.