hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te zafer Cumhur İttifakı'nın

    Serikte zafer Cumhur İttifakının
    expand

    Serik'te zafer Cumhur İttifakı'nın

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde belediye başkanlığı seçimini Cumhur İttifakı adayı AK Parti'li Enver Aputkan kazandı.

    31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Serik Belediyesi'ni Cumhur İttifakı adayı AK Parti'li Enver Aputkan kazandı. Sandıkların açılması ve resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından Enver Aputkan, Seçim Koordinasyon Merkezi önüne gelen destekçileriyle kutlama yaptı.

    Burada kendisini bekleyen kalabalığa seslenen Enver Aputkan, "2.5 aydır Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve MHP teşkilatları gece gündüz çalıştı. Sizlerin de desteğiyle bugün seçimi kazandık. Ancak içimizde buruk bir sevinç yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi'ni kaybetmiş olmamızdan dolayı üzüntümüz büyük. Arkadaşlarımla birlikte Antalya milletvekillerimiz ve iktidarımızla sizlere en iyi hizmeti vereceğimizden şüpheniz olmasın. Seçim süresi boyunca karşımızda olan değerli iki başkan adayı kardeşimiz olgun bir rekabet örneği göstererek ilçemizde örnek bir demokrasi seçimi sergilendi. Buradan her iki aday kardeşimize de teşekkür ederim. Bu saatten sonra lütfen seçimi kaybeden kardeşlerimizi de düşünerek havai fişek atmayalım, konvoy düzenleyip gürültü yapmayalım. İnsanımız çok önemli. Bize oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımızın belediye başkanı olacağız. Hep sizlere hizmet ederek Serik'imizi güzelleştireceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow