hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'teki Sosyal Destek Grubu'ndan yoğun mesai

    Serikteki Sosyal Destek Grubundan yoğun mesai
    expand

    Serik'teki Sosyal Destek Grubu'ndan yoğun mesai

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu, Kaymakam Mehmet Kurdoğlu başkanlığında hem büroda, hem sahada ayni ve nakdi yardımları dağıtmayı sürdürdü.

    Serik Vefa Sosyal Destek Grubu, çalışmaları kapsamında; koronavirüs salgınının başladığı ilk günden bugüne kadar 5371 müracaat değerlendirilerek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kaynağından 1125 aileye gıda paketi, 1425 aileye toplamda 356 bin TL tutarında nakdi yardım yapıldı. Jandarma ekipleri kırsalda, Emniyet Müdürlüğü ekipleri de ilçe merkezinde hem güvenliği sağlamak hem de vatandaşın her türlü ihtiyacına anında yetişmek için seferber oldu. PTT Müdürlüğü ve ilçedeki güvenlik güçleri Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından Ekonomik İstikrar ve Kalkınma Programı kapsamında gönderilen ve ilk etapta düzenli merkezi yardım alan 2800 aileye verilen hane başına 1000'er TL olan yardımları sahiplerine ulaştırdı.

    Belediye belirli noktalarda maske ve kolonya dağıtımı yaparak, kurumları, mahalleleri dezenfekte ederek bunun yanında tüm kurumlara araç ve personel desteği sağlayarak katkıda bulundu. İlçe Sağlık Müdürlüğü doktor, hemşire, sağlık çalışanı ve destek personeliyle sürece önemli katkı sağladı. Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Tarım ve Orman Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşları Vefa Destek Grubu'nda üzerlerine düşen görevleri yerine getirdi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow