hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sürpriz doğum günü

    Sürpriz doğum günü
    expand

    Sürpriz doğum günü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da 2010 yılında kurulan 'Geçmişten Bu Güne Antalya Dostları' adlı platformun yöneticisi Filiz Cesur'a, dostları sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
    Halkla ilişkiler uzmanı ve 'Geçmişten Bu Güne Antalya Dostları Platformu'nun yönetim kurulu üyesi Gülay Ayyıldız, platformun yönetim kurulu başkanı Filiz Cesur için bir restoranda parti düzenledi. Gecede, platform üyeleri ve yakın dostları bir araya geldi. Gülay Ayyıldız, telefon ile Filiz Cesur'u arayıp, "Uzun zamandır görmediğin dostların var yanımda, seni çok özlemişler, görmek istiyorlar" dedi. Çok sevinen Cesur da kısa sürede buluşma yerine ulaştı. İşletme sahibi Gaye Yurter, bir anda ışıkları söndürüp hep bir ağızdan söylenen "İyi ki doğdun Filiz" temposu eşliğinde üzerinde mumların yandığı yaş pastayı Cesur'un önüne koydu.
    Olup biteni anlamaya çalışan Filiz Cesur'un bir anda gözleri yaşardı, duygulu anlar yaşadı. Cesur, "Hayatım boyunca unutamayacağım anlamlı bir sürprizi bana yaşattınız " diyerek dostlarına jestleri için teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow