hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tadım ustaları Konyaaltı'nda buluştu

    Tadım ustaları Konyaaltında buluştu
    expand

    Tadım ustaları Konyaaltı'nda buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - Gastronomi sanatı ve sunumunun gelişmesini amaçlayan Paris merkezli Chaine des Rotisseurs Derneği'nin Antalyalı üyeleri, The Grill House'da düzenlenen yemekte bir araya geldi.
    Chaine des Rotisseurs Antalya yönetiminin Konyaaltı'ndaki The Grill House'da düzenlediği geleneksel yemek öncesi, kokteyl verildi. Kokteylde konuklara kanepe ve fingerfood ikramı yapıldı. Antalyalı tadım ustalarına lezzet şöleni yaşatılan yemeğin başlangıcında ise gorgonzola, parmesan ve goudadan oluşan peynir tabağı ve pesto sos ile hazırlanan misket mozarella salatası sunumu yapıldı. Ana yemekten önce bir başka lezzet ise deniz mahsullerinden oluşan risotto tabağı oldu.
    İşletmenin özel yemeği kaşarlı köfte, antrikot ve kuzu pirzola tabağı ise ana yemek olarak ikram edildi. Yemeğin sonunda misafirlere tatlı ve organik ürünlerden oluşan meyve ve çerez tabağı sunuldu.
    Chaine des Rotisseurs Antalya Yönetim Kurulu Başkanı M. Nihat Tümkaya, işletmeci Timur Karademir, restoran şefi Ulaş Türümen, servis şefleri Ümit Asil ve Himmet Kılınç, mutfak şefi Kemal Adıbelli, yardımcısı Mustafa Zeki Özelbistan ile mutfak ekibine teşekkür etti ve derneğin plaketlerini sundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow