hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Teomanpaşa'da eğitimde konfor

    Teomanpaşada eğitimde konfor
    expand

    Teomanpaşa'da eğitimde konfor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin, modern şehircilik hizmetleriyle buluşturduğu Teomanpaşa Mahallesi'nin eğitimde de yüzü gülüyor. Belediyenin iki kreşinin, iki kurs merkezinin bulunduğu mahalleye, 3 okul binasından sonra 5 derslikli bir anaokulu yapılıyor.

    Kepez Belediyesi, imara ve mülkiyete ilişkin sorunlarını çözerek modern yapılaşmanın önünü açtığı Teomanpaşa Mahallesi'ni, eğitim alanında da kalkındırıyor. Doğal gaz, elektrik, fiber internet, kanalizasyon, asfalt ve kaldırım gibi modern şehircilik hizmetlerinin tamamlandığı mahalleye, yeni eğitim kurumları da kazandırılıyor.

    4 OKUL, 2 KREŞ, 2 KURS MERKEZİ

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminin bir projesi olan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin ilk şubesi Teomanpaşa Mahallesi'nde açılmıştı. Yakın bir tarihte kreşin ek hizmet binası da mahallede hizmete girecek. Kepez Belediyesi, okul arazilerindeki imara ve mülkiyete ilişkin sorunları çözerek ve kendi arazilerini Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis ederek, Teomanpaşa Mahallesi'ne yeni okul binaları yapılmasını da sağlıyor. Bu kapsamda mahallede 24 derslikli İsmail Hakkı Kaya İlkokulu ek binası, 24 derslikli Fatma Nur Çelik İmam Hatip Ortaokulu ve 32 derslikli Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu inşa edildi. Şimdi de hayırsever desteği ile mahalleye 5 derslikli Salih-Saime Konca Anaokulu yapılıyor.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımı devam eden anaokulu inşaatını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Hakan Tütüncü, okulun yapımında çalışan işçilerle de sohbet etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow