hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Torosların zirvesine fotoğraf gezisi

    Torosların zirvesine fotoğraf gezisi
    expand

    Torosların zirvesine fotoğraf gezisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - AKUT Antalya Birim Sorumlusu, aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Yılmaz Sevgül, zirvesi karla kaplı Toroslarda fotoğraf yürüyüşüne çıktı.

    Dağlara kar düşer düşmez kar botlarını giyerek zirveye tırmanan Yılmaz Sevgül, doğayı fotoğrafladı. Kimi zaman tırmanarak kimi zaman da yürüyerek zirvelere çıkan profesyonel dağcı, bulutlarla dağların dansı adını verdiği fotoğraf kareleri çekti. Sevgül'ün kendisine ait sosyal medya hesapları başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerindeki dağcıların fotoğraflarını paylaştığı sitelere yüklediği fotoğrafları, beğeni rekoru kırdı.

    Önceki yıllarda 'Olimpos Dağı'nın Görkemi' adını verdiği 88 fotoğraftan oluşan fotoğraf kitabını çıkaran Sevgül, yeni bir kitap için fotoğraf arşivi oluşturduğunu da duyurdu. Gelecek planları arasında yeni kitaplar olduğunu belirten Sevgül, "Benim en büyük şansım, birçok fotoğrafçının gidemediği, ulaşamadığı yerlere ulaşabiliyor olmam. Torosların zirvesindeki görüntüleri belki birçok fotoğrafçı çok daha güzel fotoğraflayabilir. Ben şanslıyım. Gidebiliyorum ve fotoğraflarını çekebiliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow