hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: Gülveren Projesi, Kepez'e değer kazandıracak

    Tütüncü: Gülveren Projesi, Kepeze değer kazandıracak
    expand

    Tütüncü: Gülveren Projesi, Kepez'e değer kazandıracak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde sürdürdüğü 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' büyük bir hızla ilerliyor. Projenin hayata geçirildiği mahalledeki şantiye alanını gezerek çalışmaları inceleyen Başkan Hakan Tütüncü, inşaat sektörünün havasını değiştirecek bu projenin, Kepez'e çok büyük değer kazandıracağını söyledi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi'nde, 160 gecekondunun mülkiyet sorununu çözecek örnek kentsel dönüşüm projesini inceledi. Şantiye alanını gezen Başkan Tütüncü, çalışmalar hakkında projeyi yürüten firma yetkililerinden bilgi aldı. Gülveren Kentsel Dönüşümünün çok önemli bir proje olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, “Kepez'de inşaat sektörünün havasını değiştirecek, inşaat yatırımlarının vasfını, niteliğini, kalitesini artıracak ve Kepez'e de çok büyük bir değer kazandıracak, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projemiz büyük bir heyecanla, azimle, kararlılıkla devam ediyor" dedi.

    KONUTLAR SÖZ VERİLEN TARİHTE TESLİM

    Pınarlar İş Ortaklığı Temsilcisi İbrahim Sert de Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin şubat ayında yer tesliminin alındığını ve sonrasında hızlı ve hummalı bir şekilde projeyi hayata geçirmeye başladıklarını söyledi. Sert, “Hızlı bir şekilde, Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü'ye söz verdiğimiz gibi en kıza zamanda bu projeyi alnımızın akıyla bitirip, kazasız belasız hak sahiplerine teslim edeceğiz" diye konuştu.

    GÜLVEREN'E MODERN KONUTLAR

    İhalesi konut yapımı karşılığında arsa satış modeli şeklinde kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle gerçekleşen Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi, 65 bin 911 metrekare alanda yaklaşık 160 gecekondu ve 135 hak sahibini kapsıyor. Proje kapsamında 12 katlı 6 bloktan oluşan 320 daire inşa edilerek, hak sahiplerine verilecek. Proje ile hak sahiplerine konforlu, modern, sosyal tesis imkanlarının olduğu konutlarda yaşama imkanı sunulacak.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow