hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: Kadınlar insanlık tarihinde hep başarıya ulaşmıştır

    Tütüncü: Kadınlar insanlık tarihinde hep başarıya ulaşmıştır
    expand

    Tütüncü: Kadınlar insanlık tarihinde hep başarıya ulaşmıştır

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları'nın devir teslim törenine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kadınların gönül verdiği, kendisini adadığı, aktif olarak içinde yer aldığı her hareket insanlık tarihi boyunca hep başarıya ulaşmıştır" dedi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları'nın devir teslim törenine katıldı. Teşkilat binasında yapılan törende konuşan Başkan Tütüncü, “Bir ferdi olmaktan büyük onur duyduğum benim güçlü ve büyük ailem" diyerek, konuşmasına başladı. Görev değişimi dolayısıyla bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Tütüncü, “Kepez Kadın Kolları Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren, belediye meclis üyesi olarak da birlikte çalıştığımız çok değerli Ferah Nur Ünal başkanımız yüzünün akıyla üstlendiği vazifeyi tamamlamış olmanın onuruyla, aynı şevk ve heyecanla görevi İlknur Kurt başkanımıza devrediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    HİZMET BAYRAK YARIŞINA BENZER

    Millete hizmetin bayrak yarışına benzediğini belirten Tütüncü, “Bayrak bugün birilerinin elindedir. Yarın bir başkasının elinde olur. Kazananın millet olduğu bir ortamda görev yapmak da çok büyük onur meselesidir. Bu güzel aileye yeni kadın kolları başkanı olarak görev yapacak İlknur Kurt kardeşimize de başarılar diliyorum. İlknur başkanımız, benim belediye başkanlığı süresince çalışacağım üçüncü kadın kolları başkanımız oldu. Ben inanıyorum ki, önümüzdeki 2023 ve 2024 zaferlerini de İlknur Kurt başkanımla birlikte yazacağız. İlçe başkanımızla da 20 yıldır bu güzel çatının altında omuz omuza çalışıyoruz" dedi.

    Konuşmaların ardından gerçekleştirilen devir teslim töreniyle AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini İlknur Kurt devraldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow