hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü, personeliyle yemek sırasında

    Tütüncü, personeliyle yemek sırasında
    expand

    Tütüncü, personeliyle yemek sırasında

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün belediye yemekhanesinde sıraya girerek, yemek alması ve personeliyle birlikte yemek yemesi sosyal medyada hemşehrileri tarafından takdirle karşılandı.

    Başkan Hakan Tütüncü, fırsat buldukça öğle yemeklerini de personeliyle yiyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Tütüncü, öğle yemeğini belediye yemekhanesinde personeliyle beraber yedi. Tütüncü, önce yemek sırasına girerek yemeğini aldı, ardından denk gelen bir masaya oturarak, personeliyle yemeğini yedi. Ardından personelin öğle arasını verimli şekilde değerlendirdiği bölüme geçerek, masa tenisi karşılaşmalarını izleyen Tütüncü, kendisi de personeliyle masa tenisi oynadı.

    SOSYAL MEDYADAN ÖVGÜ

    Başkan Tütüncü'nün belediye yemekhanesinde sıraya girerek, yemek alması ve personeliyle birlikte yemek yemesi, sosyal medyada hemşehrileri tarafından takdirle karşılandı. Başkan Tütüncü ile ilgili sosyal medyada, 'Burası bir belediyenin personel yemekhanesi. Sıradakilerden biri başkan. Acaba hangisi? Bu görüntülere pek alışık değiliz de. Seçilmişlere yakışan en önemli şey tevazu bence. Alkışlar', 'Çocukla çocuk olan, yaşlının elini öpen, tarlada ırgatla yan yana duran ve beyefendiliğiyle gönüllere taht kuran daha gelmez böylesi iyi ki varsın başkanım' paylaşımları yapıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow