hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü'den Cemil Meriç Kitaplığı'na kitap bağışı

    Tütüncüden Cemil Meriç Kitaplığına kitap bağışı
    expand

    Tütüncü'den Cemil Meriç Kitaplığı'na kitap bağışı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2. Sahaf Festivali'nden satın aldığı 22 kitabı, Cemil Meriç Kitaplığı'na bağışladı. Tütüncü, "Kitap kurtlarına ve öğrencilerimize 7 gün 24 saat hizmet verecek kütüphanemiz, gelecek kuşaklara aydınlık bir meşale niteliğinde olacak" dedi.
    Kepez Belediyesi'nin, Eski Dokuma Fabrikası'na enerji sağlayan ve köhne bir yapı olan trafo binasını restore ederek, müze kütüphaneye çevirdiği 'Cemil Meriç Kitaplığı'na kitap bağışı yağıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün kamuoyuna, 'Kütüphaneyi birlikte kuralım' çağrısında bulunmasının ardından Antalya'nın dört bir yanından birbirinden özel kitaplar, Cemil Meriç Kitaplığı'na bağışlandı. Kütüphaneye bağış yapılabilmesi için kurulan 'kitaplik.kepez-bld.gov.tr' linki üzerinden geçtiğimiz günlerde 50 kitapla ilk bağışı gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2. Sahaf Festivali'nden satın aldığı 22 kitabı da Cemil Meriç Müze Kütüphanesi'ne bağışladı. Festivaldeki sahafları hafta sonu tek tek gezen Başkan Tütüncü, bugüne kadar bağışlanan kitaplar arasında olmayan, "Bir kütüphanede mutlaka bulunmalı" dediği 22 nadide eseri Cemil Meriç Kitaplığı'na kazandırdı.
    KİTAPLARI MÜHÜRLEDİ, İMZALADI
    Tütüncü, sahaflardan satın aldığı kitapları mühürleyerek, imzaladıktan sonra Cemil Meriç Kitaplığı Kitap Bağış Noktası'ndaki görevlilere teslim etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyalıları 1 Kasım'a kadar devam edecek 2. Sahaf Festivali'ne davet etti. Başkan Tütüncü, "DokumaPark'ta sahaflar eski kitapları hemşehrilerimizin dikkatine sunuyor. Cemil Meriç Müze Kütüphanemize kitap bağışlamak isteyenler, Sahaf Festivali'ndeki Kitap Bağış Noktası'na bağış yapabilirler. Bugün 22 ayrı sahaf esnafımızdan satın alarak kütüphanemize bağışladım. Damgaladık, imzaladık hayırlı olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow