hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü'den tarım sektörüne pandemi teşekkürü

    Tütüncüden tarım sektörüne pandemi teşekkürü
    expand

    Tütüncü'den tarım sektörüne pandemi teşekkürü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Toptancı Hali'ni ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, üreticilere ve hal esnafına, pandemi sürecinde Türkiye'nin ve dünyadaki birçok ülkenin sebze ve meyve ihtiyacını fedakârca çalışarak karşılamalarından dolayı teşekkür etti.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Toptancı Hali'ni ziyaret ederek, üreticilerle ve hal esnafıyla bir araya geldi. Başkan Tütüncü, hal ziyaretini esnafını dükkânlarının kepenklerini açtığı, çiftçilerin ürünlerini hale getirdiği günün ilk ışıklarında gerçekleştirdi.

    AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Tütüncü, hal alanını gezerek, ürünlerini satmaya getiren çiftçilere ve esnafa bereketli kazanç dileğinde bulundu. Tütüncü, hal ve hatırını, işlerinin nasıl gittiğini sorduğu üreticilerle ve hal çalışanlarıyla pandemi sürecinde tarım sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili sohbet etti. Pandemi sürecinde Antalyalı çiftçilerin ve tüccarın fedakârca çalışarak, Türkiye ile dünyadaki birçok ülkenin sebze ve meyve ihtiyacını karşıladığını belirten Tütüncü, “Zor günlerde fedakârca çalışmalarından dolayı çiftçilerimize ve hal esnafımıza teşekkür ederim. Günün ilk ışıklarıyla Antalya Toptancı Halindeydik. Üreticilerimizle, çiftçilerimize, tüccarlarımızla sabahın bereketiyle yeni günün umudunu ve heyecanını paylaştık" ifadesini kullandı.

    Üreticiler ve hal esnafı da desteklerinden ve kendilerine verdiği değerden dolayı Tütüncü'ye teşekkür etti.

    PANDEMİ SÜRECİNİN KAHRAMANLARI

    Başkan Hakan Tütüncü, hal alanını gezdikten sonra Antalya Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği'ni ziyaret etti. Hal içerisindeki dernek binasında gerçekleşen ziyarette Tütüncü, dernek yönetimiyle pandemi sürecinde yaşadıkları sorunları konuştu. Başkan Tütüncü, “Antalya Hali, pandemi sürecinin önemli kahramanlarındandı. Onlar o zor günlerde fedakârca çalıştılar. Şehrimize, ülkemize hatta dünyanın pek çok ülkesine gıda sağladılar. Kocaman bir teşekkürü hak ediyorlar. Varolsunlar" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow