hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı, huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu

    Vali Yazıcı, huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu
    expand

    Vali Yazıcı, huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Fethi Bayçın Huzurevi'nde düzenlenen iftara katılarak huzurevi sakinleriyle birlikte orucunu açtı. Vali Yazıcı, "Geleceğimize ışık tutan, toplumsal hayatımızın en kıymetli hazinelerisiniz" dedi.

    Fethi Bayçın Huzurevi'nde düzenlenen iftar programına katılan Vali Ersin Yazıcı, huzurevi sakinleriyle birlikte orucunu açtı. Programa Vali Yazıcı'nın yanı sıra eşi Hanife Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yarbay Murat Sezgin, Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan ve huzurevi sakinleri katıldı.

    İftar programı öncesi huzurevi sakinleriyle sohbet edip hatırlarını soran Vali Yazıcı, istek ve taleplerini dinledi, her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Vali Yazıcı, "Sizler, toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtan, ailemizin ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri, milli kültürümüzün yarınlara ulaşmasına vesile olan değerlerimizsiniz. Hayatın her alanında bizlere rehber olan siz kıymetli büyüklerimiz, daima baş tacımızsınız" dedi.

    GELECEĞE SAHİP ÇIKMAK

    Millet olarak büyüklere saygı ve hürmeti hiçbir zaman eksik etmeyen kültür ve geleneğe mensup olduğumuzu söyleyen Vali Yazıcı, şunları söyledi;

    "Unutmayalım ki bir milletin ataları ile gençleri arasındaki köprü ne kadar sağlam olursa, geleceği de o kadar güçlü olur. Bu yüzden yaşlılarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Büyüklerimizin daha sağlıklı daha mutlu, daha huzurlu olmaları ve geleceğe güvenle bakmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Rabbim hepimizi bu rahmet ve bereket ayına eriştirdiği gibi herkesin yüzünün güldüğü Mübarek Ramazan Bayramı'na da eriştirsin"

    Vali Yazıcı'nın konuşmanın ardından akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yazıcı ve protokol üyeleri, huzurevi sakinleriyle bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow